Organitzadora d’esdeveniments

Once Upon a Time Events és una agència que es dedica al disseny i organització d’esdeveniments creatius per a persones i empreses que vulguin marcar la diferència, des de festes íntimes d’ambient familiar fins a esdeveniments empresarials inoblidables totalment a mida, combinant les idees més originals amb una execució impecable.

Què ofereixo Contactar

"L'èxit d'un esdeveniment és que sigui recordat com una història única"

Silvia P. Terradell, event planner

Sóc la Sílvia, wedding planner i organitzadora de qualsevol ocasió que es vulgui celebrar!

La meva passió pel que faig es remunta a la meva infantesa, en què em podia passar hores i hores veient pel·lícules i programes en què s'organitzaven esdeveniments i casaments. Per aquest motiu vaig acabar per cursar un màster d'organitzadora d'esdeveniments i wedding planner i treballar durant anys en el sector.

Once Upon a Time és un projecte que defineix la meva filosofia: celebrar cada dia si cal, perquè cada ocasió pot ser memorable si ens ho proposem, com aquelles històries que comencen amb un "vet aquí una vegada (once upon a time...)".

organizadora-eventos-barcelona

Tipus d'esdeveniments que organitzo

enlaces-barcelona

Enllaços

Són una de les especialitats de Once Upon a Time Events. Organitzem des peticions de mà i comiats de soltera fins a casaments, llunes de mel i renovació de vots.

celebraciones-familiares

Celebracions familiars

Once Upon a Time Events fa les ocasions especials en família molt més especials, amb idees inoblidables i una execució planificada al detall perquè només hagis de gaudir del moment.

eventos-corporativos

Esdeveniments corporatius

Les empreses recorren a Once Upon a Time Events perquè busquen cada vegada més en els seus esdeveniments reproduir atmosferes familiars, centrades en vivències que emocionin.

Per què recórrer als serveis de Once Upon A Time?

M'adapto al que necessitis

Tant si ja tens una idea formada de com vols la teva esdeveniment com si no saps ni com començar i necessites inspiració des de zero, puc ajudar-te a dissenyar-lo i organitzar-lo.

No hauràs de preocupar-te per res

Organitzar un esdeveniment requereix dedicació, i a mi m'encanta. Allibera't d'aquesta càrrega i deixa que m'encarregui de tot, participant només en les fases que més et vinguin de gust.

Treuré el màxim partit del teu pressupost

Organitzo esdeveniments de qualsevol mida i qualsevol tipus, gràcies al meu equip de col·laboradors flexible i els meus acords amb proveïdors molt variats per obtenir el millor preu.

El teu esdeveniment sortirà perfecte

Cada esdeveniment organitzat per Once Upon a Time Events és sempre únic, gràcies a un estudi exhaustiu de cada cas, un enfocament imaginatiu i una màxima exigència en l'execució.

M'avala la meva experiència

La meva trajectòria en hotels, restaurants, empreses d'organització de casaments, etc. m'han fet comprendre des del nivell global fins al detall qualsevol tipus d'esdeveniment.

M'apassiona la meva feina

El fet d'haver pogut complir el meu somni de dedicar-me al sector dels esdeveniments em permet gaudir al màxim de cada projecte, que per a mi és tan únic com per als meus clients.

En què et puc ajudar?

  • Serveis de restauració/càtering
  • Animadors infantils i mags
  • Localització d'espais per a l'esdeveniment
  • Servei de fotografia i vídeo
  • Selecció d'invitacions, detalls i obsequis
  • Contractació de proveïdors i lloguer de material
  • Recerca i reserves d'hotel, desplaçament i viatges
  • Decoració i flors
  • Servei d'ambientació musical de tota mena
  • Elaboració del timming i protocol de l'esdeveniment
Ens avalen desenes de clients

Què diuen sobre Once Upon A Time?

Em va encantar l'originalitat de la proposta

Feia tant que la meva germana volia tenir un nadó que vaig sentir que s'havia de celebrar sense estar-nos de res. La Silvia va entendre a la perfecció el que buscàvem i ho va transformar en realitat.

Sara López

Va realitzar un baby shower a casa.

Sens dubte repetiré per a més ocasions

Associava els esdeveniments d'empresa a una cosa molt rígida i fins i tot avorrida, i vaig recórrer a la Sílvia perquè volia alguna cosa original, que motivés als treballadors. Vaig encertar de ple.

Marc Martí

Va organitzar un sopar d'empresa.

L'experiència va ser inoblidable

Em feia moltíssima il·lusió casar-me a la platja i havia buscat inspiració per internet. La Sílvia em va ajudar a posar ordre les meves idees i ho va organitzar tot perquè no haguéssim de preocupar de res.

Mónica Castilla

Es va casar i va planificar la seva lluna de mel.

Ampli catàleg de proveïdors per a tot tipus d'esdeveniments

Segueix-me a @instagram!