Peticions de mà Barcelona

Organitzar la petició de mà amb un event planner està cada vegada més de moda, perquè l'ocasió sigui romàntica i única, i tot surti a la perfecció. Recórrer a Once Upon a Time Events és garantia d'una experiència memorable i un "sí vull" segur, tant si ja tens una idea i vols que t'ajudi a posar-la en pràctica com si necessites inspiració des de zero. Disposo d'una àmplia varietat de proveïdors ideals per a peticions de mà a Barcelona: espais, joieries, decoració i molt més.

Demana'm informació
Silvia P. Terradell, event planner

Em dedico a organitzar peticions de mà de somni, la primera parada d'una emocionant aventura

M'encanta donar vida a idees que els nuvis només poden imaginar o donar-los inspiració segons els seus gustos i història en comú. Des de la posada en escena més tradicional i senzilla pot emocionar si es té cura fins a l'últim detall.

Centrar-vos en la part dels preparatius que més il·lusió us faci i deixeu-me les parts que més temps i esforç requereixen a mi, que m'apassiona fer-ho. Vosaltres només heu de concentrar en ser feliços.

Tipus de petició de mà amb Once Upon a Time Events

pedidas-de-mano-tradicionales

Tradicionals

Organitzo peticions de mà clàssiques on només cal un anell, les sorpreses i els pares com a testimonis.

pedidas-mano-originales

Originals

Ideals si vols sorprendre a la teva parella en un lloc diferent i en una posada d'escena única que la deixarà sense paraules.

pedida-mano-romanticas

Romàntiques

Buscaré un lloc privat, íntim i romàntic on tu i la teva parella pugueu gaudir d'una experiència única.

pedida-de-mano-personalizadas

Personalitzades

M'adapto als gustos i preferències de cada parella i fem realitat tot el que puguin imaginar.

Com són les peticions de mà a Barcelona de Once Upon a Time Events?

Amb experiència

Treballo amb un ampli equip de professionals amb anys d'experiència en l'organització peticions de mà i coneixement dels llocs més romàntics i únics.

Emocionants

No em conformo amb una vetllada bonica i que surti perfecta. M'encanta que us emocioneu. M'encantarà conèixer la vostra història perquè la petició parli de vosaltres.

Creatives i originals

Tant si ja tens una idea a desenvolupar com si vols que et sorprengui amb propostes dissenyades a mida dels vostres gustos i experiències, la teva petició no s'assemblarà a cap altra.

Cuidant cada detall

Amb Once Upon a Time Events m'encarregaré de tot el que vulgueu (localització, música, experiència gastronòmica, decoració, etc.) perquè només hagueu de gaudir del moment.

Amb qui treballo?

Gaudeix dels millors incentius de petició de mà

Segons el tipus de servei d'organització que escullis (només assessorament, organització integral, etc.) podré oferir-te incentius exclusius per a tu, des de proveïdors per al teu anell de compromís, fotografies gratis, orientació per a la petició, obsequis en cas de peticions de mà amb convidats (pares, amics...), descomptes en el viatge en cas de peticions de mà en una altra ciutat, etc.

Demana'm informació

Un esdeveniment d'èxit és una història que serà explicada

T'estàs plantejant contractar un servei de Peticions de mà a Barcelona amb un event planner? Demana'm informació sense compromís

A Once Upon a Time tindràs un disseny i posada en pràctica d'esdeveniments impecable, amb una cartera de proveïdors únics a la teva disposició, adaptats a tots els pressupostos. Demana'm' informació sense compromís al 618 13 96 06 o envia'm el següent formulari: