Destination wedding a Barcelona

Barcelona i la resta de Catalunya són un entorn que sedueix parelles de tot el món per a casar-se, especialment les que volen que el seu casament formi ja part d'unes vacances o els que tenen família en diverses parts de món i busquen un punt de trobada a mig camí. La ubicació d'aquest racó de la Mediterrània, proper al seu torn dels Pirineus, el seu agradable clima durant tot l'any i la seva privilegiada oferta gastronòmica, arquitectònica i cultural, així com la seva disponibilitat de serveis de variades gammes a preu assequible fa que una destination wedding celebrada aquí sigui un èxit assegurat. I per a això no hi ha res millor que comptar amb un event planner amb experiència organitzant casaments amb persones de tot el món.

Demanar informació
Silvia P. Terradell, event planner

Organitzo destination weddings de somni per a parelles de tot el món

Haver viscut durant molts anys a Formentera i Tenerife m'ha donat l'oportunitat d'organitzar esdeveniments per a persones de tot el món i ampliar la meva cartera de contactes d'espais, restauració, decoració i molts més sectors.

A més, estic versada en els tràmits necessaris per a una destination wedding a Espanya, pel que puc oferir orientació legal, suport logístic, allotjament i tot el necessari, a més de la planificació i execució de les noces.

Destinacions per a casaments a Catalunya, Balears i Canàries

cataluña-islas-baleares
Costa Brava, Eivissa i més

Catalunya i Balears

Pocs llocs com aquest racó de la Mediterrània per celebrar qualsevol tipus de casament. Els seus variats paisatges de mar i muntanya, deliciosa gastronomia, el seu agradable clima i les seves bones comunicacions convencen parelles de tot el món.

islas-canarias
Illes Canàries i més

Illes Canàries

Les seves meravelloses platges i el seu sol tot l'any les fa ideals per a casaments en qualsevol estació. A més, la seva oferta assequible de serveis de qualitat permet organitzar casaments de somni amb un ampli rang de pressupostos.

A mesura per a vosaltres

On tu vulguis

A Espanya pots trobar una infinitat de llocs per celebrar una destination weddings: viles envoltades de vinyes, castells senyorials, esglésies a la vora de la platja... Explica'm quin és el teu somni i el convertiré en una idea que es farà realitat.

Us encantarà que Once Upon a Time Events organitzi la vostra destination wedding perquè...

Estic especialitzada en casaments

M'he format acadèmicament en l'organització d'esdeveniments, i m'he especialitzat en casaments de parelles de tot el món durant anys. M'implico en cada casament com si fos el meu, traient el màxim partit del teu pressupost i cuidant cada detall.

El teu casament no s'assemblarà a un altre

És habitual que els convidats acabin preguntant als nuvis com han aconseguit la idea o la planificació del casament. El meu catàleg de proveïdors, especialització i experiència fa que cada esdeveniment sigui únic.

Tindràs nervis, no estrès

Una cosa és estar nerviosos perquè viureu aquesta experiència un cop a la vida, i una altra estar estressats per por que alguna cosa surti malament. Deixeu-ho a les meves mans i impliqueu-vos només en el que us vingui de gust amb la seguretat que tot sortirà perfecte.

Gaudiràs d'incentius exclusius

Tant els nuvis com els convidats ja fan una inversió important en desplaçar-se. Premia'ls amb descomptes en ampliació d'estades, inclusió de serveis (transport, restaurants, spas...), viatges per Espanya i més.

Alguns dels col·laboradors de Once Upon a Time Events

Un 'sí vull' en un lloc molt especial

Serveis per a casaments a destinacions de somni

Dissenyaré vostre casament de forma exclusiva atenent als vostres gustos i història en comú perquè sigui inoblidable.

  • Orientació als nuvis
  • Invitacions i regals
  • Decoració
  • Selecció de proveïdors
  • Peticions de mà
  • Llunes de mel
  • Serveis de càtering
  • Tramitació de documentació
  • Allotjament i transport
  • Incentius exclusius
Demana'm informació

destination-wedding
Un esdeveniment d'èxit és una història que serà explicada

T'estàs plantejant contractar un servei de Destination weddings a Barcelona? Demana'm informació sense compromís

A Once Upon a Time tindràs un disseny i posada en pràctica d'esdeveniments impecable, amb una cartera de proveïdors únics a la teva disposició, adaptats a tots els pressupostos. Demana'm' informació sense compromís al 618 13 96 06 o envia'm el següent formulari: