Baby shower a Barcelona

Regala't (o regala a un ésser estimat) un baby shower inoblidable. Posaré a la teva disposició tota la meva experiència i oferta de col·laboradors especialitzats en aquest tipus d'esdeveniments per oferir-te els millors detalls, decoració, menjar, jocs i regals, adaptant-me al perfil dels assistents i al pressupost disponible i m'ocuparé que tot surti perfecte.

Demana'm informació
Silvia P. Terradell, event planner

M'encanta emocionar tant a futurs pares com als assistents d'un baby shower

Com amant de les festes familiars i entre amics perquè penso que celebrem menys el que ens passa del que hauríem amb els nostres éssers estimats, m'encanta planificar baby showers. Poso els meus cinc sentits per brindar una experiència càlida, agradable i sense estrès per als amfitrions. Pot ser des d'una reunió íntima amb una selecció de pastissos i regals fins a grans celebracions amb temàtica de nadó que emocionaran als assistents. Posa a les meves mans aquesta ocasió tan especial i superaré les teves expectatives.

Algunes idees de baby shower que he organitzat

baby-shower-sorpresa

Sorpresa

Vols donar una sorpresa als futurs pares? O vols deixar sense paraules a la teva parella en aquesta nova etapa? Deixa'm que t'ofereixi suport logístic o que m'encarregui de tot i sortirà tot de meravella.

baby-shower-solo-familiares

Només familiars

Els baby showers en família, per exemple en casos en què ja hi ha més nens, són una bonica manera de donar la benvinguda com es mereix a aquest "nou fitxatge". Un esdeveniment íntim e inoblidable.

baby-shower-solo-amigas

Només amigues

Tot i que cada vegada és més comú que aquests esdeveniments siguin mixtos, segueix sent una tradició celebrar el baby shower amb amigues amb les que comparteixes vivències i confidències. Serà divertit i memorable.

baby-shower-donde-tu-quieras

Com tu vulguis

Cada baby shower és un món, i estaré encantada d'oferir-te una proposta a mida del que necessitis, tinguis ja una idea de com vols que sigui tot i necessitis la meva guia o vulguis descarregar-te de tota la feina.

Alguns dels meus col·laboradors especials per baby showers

De què em puc encarregar al teu baby shower a Barcelona?

  • Localitzacions
  • Invitacions i regals
  • Decoració
  • Fotografia i vídeo
  • Serveis de càtering
  • Jocs i animació
  • Música
  • I... un record memorable!
Informa't

baby-shower-barcelona
Un esdeveniment d'èxit és una història que serà explicada

T'estàs plantejant contractar un servei de Baby shower a Barcelona? Demana'm informació sense compromís

A Once Upon a Time tindràs un disseny i posada en pràctica d'esdeveniments impecable, amb una cartera de proveïdors únics a la teva disposició, adaptats a tots els pressupostos. Demana'm' informació sense compromís al 618 13 96 06 o envia'm el següent formulari: